BIJ JANS pakken wij het op!

Richt je op wat echt belangrijk is; wij zorgen voor de rest. BIJ JANS nemen we jouw telefoongesprekken, planning, administratie en contentbeheer uit handen.

✔️ Nooit meer een gemiste oproep

✔️ Efficiënte planning en administratie

✔️ Professioneel contentbeheer

Met onze ondersteuning kun jij je vol vertrouwen richten op jouw belangrijkste werkzaamheden, terwijl wij alles professioneel voor je verzorgen!

Wil je meer informatie en/of een vrijblijvend advies op maat?
Laat je gegevens achter, en wij nemen contact met je op.

BIJ JANS

Optimaliseer je dagelijkse workflow met onze uitgebreide diensten!

Wij bieden professionele telefoonservice om al je oproepen efficiënt af te handelen, nauwkeurige agendaplanning om dubbele afspraken te voorkomen, administratieve ondersteuning zodat jij je kunt focussen op je kerntaken en contentbeheer om je digitale aanwezigheid up-to-date en aantrekkelijk te houden.

Diensten

Telefonie & Planning

Telefoonservice
Geen oproep gaat verloren met onze professionele telefoonservice. Wij zorgen voor een vriendelijke en efficiënte afhandeling van alle inkomende gesprekken, zodat jij je kunt richten op jouw kernactiviteiten.

Agendabeheer
Wij zorgen voor een soepel en nauwkeurig agendabeheer zonder gemiste afspraken. Met overzichtelijke planning blijft jouw agenda altijd up-to-date.

Diensten

Administratie & Contentbeheer

Administratieve ondersteuning
Van boekhouding tot andere administratieve taken, wij nemen het van je over. Zo krijg jij meer tijd en overzicht om je te richten op je bedrijf. Efficiënte administratie, zonder zorgen.

Contentbeheer
Wij houden jouw online content actueel en aantrekkelijk. Van website-updates tot het beheer van sociale media, wij zorgen ervoor dat jouw boodschap duidelijk overkomt.

Wensen

Persoonlijk advies

Op basis van jouw wensen geven we een persoonlijk advies dat perfect aansluit bij jouw behoeften. Vervolgens ontvang je een vrijblijvende offerte. 

Wil je zelf ervaren hoe BIJ JANS jouw dagelijkse werkzaamheden moeiteloos voor je uit handen neemt? Neem gerust contact met ons op en we vertellen je er graag meer over.

Lieke Drost

allround medewerker Klantcontactcentrumliekedrost@gewoonjans.nl033 – 303 33 98

Meer weten?

BIJ JANS is een label van Gewoon Jans. Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden die BIJ JANS jou kan bieden. Neem dan contact op met Lieke Drost.